gelatinepoeder

Je zilver verkopen voor de hoogste prijs

Uit erfenis verkregen

Bij een familielid lag jarenlang het tafelzilver in de kast. Er werd niets mee gedaan en nu is het zwart en vlekkerig uitgeslagen. Je doet er zelf niets mee dus dan kun je de waarde het beste contant maken.

Zilveren bestek

Veelal bestaat het oude zilver uit bestekgoed zoals vorken en lepels. Messen zijn helaas niet van massief zilver maar die zijn hol. Aan een mes zit doorgaans circa 15 gram zilver.

Verzilverd bestek

Staat er achter op je bestek de woorden Gero-90, 100, sola, Keltum; dan is het geen massief zilveren bestek maar verzilverd bestek. Dat is een koperlegering met een heel dun laagje zilver. Helaas heeft dat geen waarde.

Op afstand

Woon je (te) ver weg van Nijmegen? Dan kun je jouw zilver per (aangetekende) postpakket zenden naar zilver inkoop Nijmegen. Het wordt de dag van ontvangst gewogen en je ontvangt die zelfde dag nog een bod. Als je daarmee akkoord gaat dan wordt het geld diezelfde dag nog naar je bankrekening overgemaakt.

Op afspraak

Zilver inkoop Nijmegen is geen winkel maar een kantoor. Zilver wordt uitsluitend inkocht op afspraak. Legitimatie is verplicht.

Vergelijk

Je kunt de biedprijzen van alle zilver inkopers in Nederland op deze pagina met elkaar vergelijken.